Traçabilitat i Etiquetatge
PDF Imprimeix Correu electrònic

Control del camp fins al client

Amb l’objectiu de garantir la màxima qualitat i seguretat alimentària per als nostres clients, a Bastús Carns Pobla treballem la traçabilitat des dels nostres ramaders fins que el producte es distribueix als nostres clients.

Mitjançant un programa informàtic en qualsevol moment es pot saber la procedència de l’animal i  les dades de referència i, en el cas dels productes elaborats, quines matèries primes s’han utilitzat en el procés d’elaboració.

Per tal que això pugui arribar al client, tots els productes distribuïts per Bastús Carns Pobla són degudament etiquetats amb el seu lot corresponent, a més a més de les dades d’interès necessàries per al client i els ingredients, en el cas dels elaborats.

En el nostre procés de producció tenim implantat un sistema de safates amb atmosfera modificada, la qual cosa ens permet la millor conservació a curt termini i millor presentació i servei als clients de venda al detall. Continuant amb la política d’etiquetatge de l’empresa, totes les safates surten degudament etiquetades amb les dades corresponents, i amb l’objectiu de donar un servei al client, s’hi pot introduir a l’etiquetatge, el pes, el preu desitjat i el seu codi de barres.